WIE ZIJN WIJ

EEN ECHT FAMILIE BEDRIJF

OVER TTN B.V.

Een bekend gezicht in Neerijnen sinds 2010. De oorsprong van TTN B.V. ligt echter veel verder terug. Vader David Timmer is meer dan 35 jaar geleden het inmiddels flink doorgegroeide transport bedrijf T.A.D begonnen. In de loop der jaren is er bij diverse zonen van David ook de passie voor transport aangewakkerd. Bij T.A.D bleek zoveel meer mogelijk door samen te werken aan een grotere onderneming dat er in 2010 de behoefte ontstond om de planning en administratie apart te regelen. Zodoende werd TTN B.V. op poten gezet en nam hierbij de administratie, planning en het klantencontact over van T.A.D. Op deze manier kon T.A.D en andere charters zich meer bezighouden met waar ze voor zijn bedoeld, Transport!

ZEECONTAINER VERVOER EN ALLES WAT DAARBIJ KOMT KIJKEN

TTN B.V. bestaat als bedrijf 10 jaar, de ervaring die de familie Timmer meebrengt beslaat een veelvoud daarvan. Wij kennen de (internationale) weg op fysieke wijze en figuurlijk in de administratieve afhandeling. Onze planning en administratie is dan ook 6 dagen in de week bereikbaar voor vragen over uw vervoer. Onze kennis reikt verder dan alleen het zeecontainer vervoer, samen met onze partners zijn er weinig logistieke vraagstukken waar wij geen antwoord op hebben.

SAMEN BETER OP DE WEG

TTN B.V. gelooft in samenwerking met haar klanten en opdrachtgevers. Waarom elkaar tegenwerken als je samen hetzelfde doel nastreeft? Een open en eerlijke houding is de hoeksteen van ons bedrijf. Wij helpen graag iedereen met het transport van goederen en breiden onze diensten ook uit om collegae en klanten nog beter te voorzien in hun bedrijfsbehoeften. Zo is het vanaf juli 2021 mogelijk om bij TTN B.V. gasmetingen uit te laten voeren, ook hierbij weten wij de administratieve in’s en out’s.

T.A.D , 1 van de vaste charters van TTN B.V.

HEEFT U VRAGEN

KENNISMAKEN

Bent u benieuwd naar onze diensten of heeft u een logistieke uitdaging waarin wij u eventueel kunnen ontlasten? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen Offerte aanvragen