UW SPECIALIST IN

CONTAINER VERVOER

DIENSTEN

TTN B.V. maakt gebruik van diverse partners om iedere vervoersklus snel en correct het hoofd te bieden. Onze focus ligt op het zeecontainer vervoer maar wij hebben de middelen en ervaring in huis om ook andere vormen van wegtransport uit te voeren.

TTN B.V. | Charters van TTN B.V. laden containers in de haven op voor transport

ZEECONTAINER VERVOER, ONZE SPECIALITEIT

Vanaf de aanvraag tot het vervoer van uw kostbare goederen tot het lossen op de door uw gewenste locatie. TTN B.V. is uw vaste aanspreekpunt van A tot Zeecontainer vervoer. Zeecontainers zijn er in diverse soorten en maten. TTN B.V. heeft beschikking tot het juiste vervoersmiddel voor ieder model.

LZV vervoer via TTN B.V.

MAATVOERINGEN VAN ZEECONTAINERS

Zeecontainers zijn er in verschillende maten, wij vervoeren ze allemaal. Van 10 ft tot een extra lange 45 ft container. Omdat wij diverse LZV auto’s kunnen inzetten is het combineren van containers op één auto is bij ons ook een optie en het beste voor de planning en het milieu.

Reefer transport | 1 van de transport mogelijk heden via TTN B.V.

KOELCONTAINERS/ REEFERS

Een Reefer is een zeecontainer die in staat is om temperaturen tussen de -60 en +40 graden celsius, afhankelijk van de temperatuurbehoefte van het te vervoeren product, te reguleren. Tijdens het overzees vervoer wordt de container voorzien van stroom vanaf het transportschip. Eenmaal over de weg dient de container verder gekoeld te worden door middel van een zogenaamde GenSet. Een GenSet houdt de stroomvoorziening voor de koelmotor van de container op peil. TTN B.V. heeft via haar partners toegang tot diverse trailers die voorzien zijn van een GenSet. Het grote voordeel is dat de container over een grotere afstand en tijd vervoerd kan worden en de producttemperatuur gehandhaafd blijft. Dit geeft zowel TTN B.V. als onze opdrachtgevers een hoge mate van flexibiliteit in termen van wachttijden en internationaal vervoer.

hijskraan | TTN B.V. | Bevrachtingskantoor in Gelderland!

GASMETING

Op het gebied van zeecontainers zijn er strenge richtlijnen met het oog op veilig werken in en om de zeecontainer. Sinds enkele jaren worden controles door de douane uitgevoerd om toe te zien of de veiligheid is gewaarborgd. Om deze reden moeten sommige containers voor het openen door middel van een gasmeting worden gecontroleerd. TTN B.V. heeft besloten deze expertise zelf in huis te halen zodat we nog zelfstandiger kunnen opereren. Natuurlijk is deze dienst niet alleen beschikbaar voor onze vaste charters en partners. Ieder bedrijf die een gasmeting voor zijn zeecontainer moet laten uitvoeren kan bij ons terecht. Zowel voor de meting als het eventuele ontgassen staan wij voor u klaar. Vanaf medio juli 2021 gaan wij deze dienst ook mobiel aanbieden. Zodat we door heel Nederland onze klanten kunnen bedienen met onze gasmeten op locatie service!

Wilt u gebruik maken van één van onze transportdiensten of wilt u een gasmeting laten uitvoeren? Neem dan contact op of vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen Contact opnemen
T.A.D , 1 van de vaste charters van TTN B.V.

WAAR WE VOOR STAAN

ONZE KERNWAARDEN

U heeft wel wat beters te doen dan met spanning te wachten of uw zeecontainer wel of niet op tijd gelost kan worden. TTN B.V. ontzorgt u als klant of opdrachtgever door dit proces scherp in de gaten te houden. Uiteraard zitten er wel eens hobbels in de weg of vertragingen in de haven. Wij houden u altijd op de hoogte van eventuele planningsschommelingen en zorgen dat in afstemming met u als klant of opdrachtgever de afspraken worden nagekomen. Wij staan u bij als de zaken vlekkeloos lopen en staan er ook als dit niet het geval is.

TTN B.V. werkt als bevrachtingskantoor met alleen vaste vervoerders die in de ogen van TTN B.V. de beste in hun vak zijn. Wij schuiven werk niet door naar andere bedrijven die wij niet kennen en werken alleen met bedrijven en chauffeurs die dezelfde kernwaarden hanteren als TTN B.V. Voor u als opdrachtgever en klant houdt dit in dat wij altijd 100% voor u klaarstaan. De vervoerder die bij u goederen komt laden of lossen staat evenals u in nauw contact met het hoofdkantoor in Neerijnen. Zo houden we de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen bij problemen!

Transport is een unieke sector. 9 tot 5 gaat hier niet op. TTN B.V. is zich er bewust van dat het bedrijfsleven doorgaat na de kantooruren. Om deze reden zijn wij dan ook van maandag tot en met zaterdag te bereiken voor nieuwe opdrachten en nog belangrijker, lopende opdrachten.

Of het het Douane documenten betreft, inklaringen of andere (internationale) vervoersdocumenten wij kennen ze allemaal. U kunt de afhandeling van de papierwinkel rustig aan ons overlaten.

Heeft u een vraag over uw vervoer of kunnen wij wellicht iets voor u betekenen?

Contact