WIJ BLIJVEN ONTWIKKELEN RICHTING DE TOEKOMST

MILIEU BEWUST

DUURZAAM VERVOER

TTN B.V. is zich bewust van de belasting die het wegvervoer met zich meebrengt op het milieu. Wij streven er continu naar om te voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van duurzaamheid. Zowel in het zicht als uit het zicht proberen wij met zo weinig mogelijk middelen, zoveel mogelijk werk te verzetten. Goed voor het milieu en gunstig voor de bedrijfskosten.

EEN OVERZICHT

LZV vervoer via TTN B.V

LZV (LANG ZWAAR VOERTUIG)

TTN B.V. en haar partners maken veelvuldig gebruik van LZV’s. Een LZV trailer heeft met 25 meter lengte en een maximale tonnage van 60 ton een behoorlijke overcapaciteit ten overstaande van een conventionele trailer. Zo kunnen wij met een LZV trailer tot 50% meer lading vervoeren per rit met slechts een beperkte toename van het brandstofverbruik van het trekkende voertuig.

breaker trailer beschikbaar via TTN-B.V

BREAKER
TRAILERS

Naast de LZV trailers beschikken wij over een aantal breaker trailers. Dit houdt in dat we per rit meerdere klanten kunnen bedienen omdat de trailer gesplitst (gebroken) kan worden. Dit scheelt in veel gevallen letterlijk een extra rit naar de haven. Uiteraard hebben wij ook combinaties LZV/ Breaker trailers. Maximaal bereik met minder middelen.

euro 6 icoon

EURO 6 VRACHTWAGENS

De vaste partners van TTN B.V. rijden allemaal met een Euro 6 vrachtwagen. De Euro 6 milieu norm is modernste en schoonste motor die op dit moment verkrijgbaar is. Minder uitstoot en een lager verbruik, goed voor het milieu en voor ons.

T.A.D , 1 van de vaste charters van TTN B.V.

LOGISTIEKE UITDAGING

WIJ LOSSEN HET OP

Bent u benieuwd naar onze diensten of heeft u een logistieke uitdaging waarin wij u eventueel kunnen ontlasten? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Contact opnemen Offerte aanvragen