FLEXIBILITEIT & MOBILITEIT

TTN B.V. KOMT NAAR U TOE!

GASMETEN OP LOCATIE

Vanaf juli 2021

TTN B.V. probeert de dienstverlening constant te verbeteren. Wij denken graag in oplossingen en proberen onze klanten tegemoet te komen, in dit geval letterlijk! Gasmeten op locatie kan vanaf medio juli 2021 via TTN B.V.

VEILIGHEID VOOROP, WIJ KOMEN NAAR U TOE

Onze gasmeettechnicus kan op afspraak naar iedere locatie in Nederland komen om de luchtkwaliteit van de betreffende zeecontainer te controleren. Zo hoeven uw chauffeurs niet om te rijden naar een gasmeetstation wat weer milieuvriendelijker is en ook niet onbelangrijk, gunstig voor uw portemonnee! TTN B.V. draagt tevens zorg voor de administratieve afhandeling van de meting en ontzorgt daarbij dus waar mogelijk op het gebied van het gasmeten van zeecontainers.

Containers laden in de haven | TTN B.V.

HERMETING 

Na het ontgassen zal de gasmeettechnicus de zeecontainer opnieuw meten op gevaarlijke stoffen. Als de luchtkwaliteit het toestaat kunnen uw werknemers veilig werken in en om de zeecontainer.

MAAK EEN AFSPRAAK

Is het ontgassen van de zeecontainer niet mogelijk op de door u gewenste locatie? Dan heeft onze gasmeettechnicus altijd een locatie in de regio waar alsnog ontgast kan worden. Dit gaat altijd in overleg met u als klant!

ONTGASSEN OP LOCATIE

Uiteraard komt het voor dat na de gasmeting op locatie er een te hoge concentratie van gevaarlijke stoffen wordt aangetroffen in de zeecontainer. In dat geval kunnen wij de zeecontainer ontgassen. Mocht dit vanwege de milieuwetgeving in de betreffende regio niet mogelijk zijn dan zal de container verplaats moeten worden naar een locatie in de buurt voor het ontgassingsproces. Uiteraard gebeurd dit altijd in overleg met de opdrachtgever.

T.A.D , 1 van de vaste charters van TTN B.V.

GASMETEN OP LOCATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om voor het gasmeten op locatie? Neem dan contact met ons op, wij plannen uw container graag in voor onze gecertificeerde gasmeter!

Offerte aanvragen CONTACT OPNEMEN