TTN B.V.

RECHTSTREEKS UIT DE BETUWE!

Bevrachtingskantoor in Gelderland

TTN B.V. is een Bevrachtingskantoor in Neerijnen Gelderland. Natuurlijk zijn we gemakkelijk te bereiken via de mail of telefoon maar ook fysiek zit ons bedrijf centraal midden in het land. Gelegen op steenworp afstand van knooppunt Deil, zijn wij snel te bereiken via zowel de A15 (Afslag Meteren) als de A2 (afslag Waardenburg). Voor ons een zeer waardevolle locatie gezien onze dienstverlening in de logistieke sector!

Transportdiensten

TTN B.V. houdt zich vooral bezig met het vervoer van zeecontainers, veelal vanuit de Rotterdamse haven. Wij ontzorgen onze klanten en opdrachtgevers door de gehele afhandeling van het vervoer uit handen te nemen met de grootste zorg voor uw goederen. Het administratieve deel regelen wij vanaf ons kantoor in Neerijnen en het daadwerkelijke vervoer realiseren wij met onze vaste, betrouwbare charters. Bij het hele procesheeft u altijd slechts één aanspreekpunt. Gemakkelijk voor u en zo voorkomen we het “kastje naar de muur verhaal” bij eventuele problemen.

TTN B.V. | Charters van TTN B.V. laden containers in de haven op voor transport

Gasmeten in Neerijnen

Vanaf juli 2021

Bij ons op het bedrijfsterrein in Neerijnen kunt u 6 dagen in de week terecht voor het gasmeten van uw zeecontainers. Onze mensen zijn gecertifieerd om metingen uit te voeren en de apparatuur voldoet aan normen die gesteld zijn door de wetgever. Een logisch gevolg is natuurlijk ook dat de zeecontainer ontgast kan worden op onze locatie. Alles in eigen beheer dus ook bij deze dienst heeft u één aanspreekpunt binnen TTN B.V. Heeft u liever een gasmeting op locatie? Geen probleem, dan komen wij gewoon naar u toe!

T.A.D , 1 van de vaste charters van TTN B.V.

ONZE SERVICE

MAAK EEN AFSPRAAK

Heeft u een vraag over onze diensten in de transport of over het gasmeten van zeecontainers? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen